News

ENDLESS VACATION

Qua shows is het geen drukke zomer voor ons helaas.. Maar dat wil niet zeggen dat we niks te doen hebben. We zijn weer druk bezig met nieuw materiaal aan het schrijven en onze live-set verbeteren.
Sinds de release van Home hebben we leuke en erg grote shows gepeeld, wij waren benieuwd naar de reacties van de mensen aangezien we sinds dit album toch verandert zijn, maar we hebben tot nu toe alleen nog maar positieve reacties gehad en we hopen dit zo te houden!
Alle reviews van het album die we tot nu toe hebben zijn erg goed.. Het is helaas nog niet de tweede Nevermind maar we komen wat dichter in de buurt nu.
Ik ben nu net klaar bij de Herman Brood Academie en dat wil zeggen dat ik alle tijd voor de band heb, net als Koen en Paul. Als we volgend jaar niet doorbreken moet ik misschien toch maar een keer aan een kut baan geloven.

Op dit moment worden er shows geboekt, daar horen jullie binnenkort vast meer over.. Voor nu moet je gewoon naar één van onze geplande shows komen en bier met ons drinken..

Seb

Luistertipje : De nieuwe van Smashing Pumpkins: Oceania.

No Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

Subscribe to newsletter

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.