News

FALSE ALARM

Het EK voetbal is voorbij Spanje weer kampioen.

Nederland mocht dan misschien maar 3 wedstrijdjes meedoen, maar ik heb toch tot de halve finale genoten van het spel van de Duitsers! Maar naast het EK zijn er natuurlijk veel meer dingen gebeurd.

Vorige week zijn we naar Pearl Jam geweest in de Ziggo Dome.
Ik had Pearl Jam nog nooit Live gezien dus dat werd ook wel eens tijd! Na een beetje zoeken naar een goeie plek (ik zag bijna nergens wat) hadden we rechts vooraan een prima plek waar we alles mooi konden zien! Pearl Jam had de avond ervoor ook al in de Ziggo Dome gestaan en toen mijn favoriete nummers niet gespeeld dus met wetenschap van de set list veranderingen van Pearl Jam uit het verleden meer kans dat mijn favorieten langs zouden komen. En dat kwam goed! Mijn hoogtepunten van de avond: State of Love and Trust en Better Man.

Na een avondje Pearl Jam en de volgende dag de uitschakeling van Duitsland konden we ons helemaal richten op de show van Rosrock. Het festival met de beroemde appelsap. Al weken heb ik bijna niets meer gedronken om op zaterdag 30 juni extra te kunnen genieten van mijn Rocksap. Maar tot onze grote verbazing geen appelsap in de kleedkamer. Maar wij zijn de minste niet en gaven ons gewoon tijdens de show 100%! en na het nummer Deathrace die we speciaal voor Linda speelden, stond de schone brunette klaar met een heerlijke koude fles pure overheerlijke appelsap. Na de show zijn we nog even fijn blijven hangen en hebben we genoten van de sfeer op het festival terrein en zijn we na The Bronx die een FANTASTISCHE set speelde weer richting Wijhe gegaan om ons klaar te stomen voor aankomende vrijdagavond Bospop!

 

Ik zeg “False Alarm Assholes!” Tot de volgende! Tot vrijdag!

No Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

Subscribe to newsletter

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.