Release, Videoclip

NEW VIDEOCLIP SO YOUNG

Deze week is de release van de tweede single van het album Home van Paceshifters. Het album dat het Nederlandse Rock Trio heeft opgenomen in Amerika met producer Ed Stasium (bekend van Ramones, Talking Heads, Living Colour, Mick Jagger, etc.)

 

Paceshifters staat bekend om hun High Voltage Alternative Rock, maar laat met So Young horen dat het tot meer in staat is dan alleen maar plankgas geven.

 

Zanger/Bassist Paul Dokman: So Young is het meest persoonlijke nummer dat we ooit geschreven hebben. En ik ben er heel erg trots op, maar tegelijkertijd komt het emotioneel gezien wel erg dichtbij voor mijn broer Seb (zanger/gitarist) en mij natuurlijk. Als je je vader verliest – en vooral op zo’n jonge leeftijd – dan is dat niet te begrijpen, dan vind je dat oneerlijk. En ook al word je ouder, je blijft toch altijd met bepaalde vragen zitten, vragen waar je denk ik nooit een antwoord op gaat krijgen. Maar ik vind het mooi dat wij onze vader op deze manier toch kunnen laten zien dat wij hem nooit vergeten zijn.


Camera/editing: Niels Bourgonje (www.itslaundryday.nl)
Actors: Claudi Groot Koerkamp, Andre van der Zee, Iris Holtkuile,
Stan, Cas en Xavi Mosterd.

No Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

Subscribe to newsletter

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.